keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Marbellan terveiset ja vinkit helppoon lomatreeniin

Tuli vietettyä hyvä loma. Aurinkoa oli riittämiin, shoppailu ryöstäytyi jopa vähän käsistä ja ajelut moottoripyörillä sekä herkuttelu ja löhöily tekivät terää. 

Monet asiakkaat pohdiskekevat lähtiessään lomalle, että hotellissa on kuntosali, jossa aikoo käydä ja lisäksi lenkkeillä ja uida. Tämä kaikki harvoin kuitenkaan toteutuu. Olen sitä mieltä, että lomalla saa ja pitää ottaa rennommin mutta täysin passiiviseksikaan ei saisi heittäytyä. Lomatreenin voi tehdä helposti missä tahansa oman kehon painolla ja maisemista nauttien. Thaimaassa, jossa on kuuma läpi vuorokauden, juoksemme paljain varpain rantaviivaa pitkin aikaisin aamulla mutta esim.tällä lomalla lenkkeily olisi käynyt milloin tahansa ilmojen puolesta. Teimme sen kuitenkin aina aamulla, koska päivä lähtee sillä hyvin käyntiin, siitä tulee hyvä olo ja lopun päivää voi nauttia muista asioista. Tässä kuvina meidän minivaellus eräänä aamuna.



Asuimme Kukkulalla, jossa oli jyrkkiä nousuja joka puolella. Reipasvauhtiset juoksuspurtit ylämäkiin saivat sykkeen hyvin nousemaan.


Punnerruksia muuria vasten.


Kyykystä jännehyppyjä.


Askelkyykkyjä.


Paluumatkalla vielä dippejä muuria vasten.


Ja sitten aamiaiselle hedelmäsmoothien tekoon. Aivan mahtavan mehukkaat sitruunat suoraan omalta etupihalta!

Nyt ollaan taas työn touhussa ja loma on vain kaunis muisto... Onneksi on reissuja suunnitteilla ja niitä vartenhan on tehtävä töitä, että ovat mahdollisia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti