Eikö joulukiireiden keskellä ehdi syömään vai pyöriikö samat reseptit viikosta toiseen? Me tuunattiin fajitas/wrappi hieman eri makuiseksi. Ei niitä aina samoja taco-maustettuja sörsseleitä vaan vähän raikkaampi ja "puhtaampi" versio. Jätäthän kanoista marinoidut versiot kaupan hyllyyn ja maustat itse. Yrteillä, valkosipulilla, chilillä, sitruunalla, puhtaalla suolalla, rouhitulla pippurilla sekä käsittelemättömillä mausteseoksilla saat kyllä makua kanaankin. Meillä mausteseos on melko erilainen joka kerta kun tulee heitettyä mitä milloinkin on ja jaksaa laittaa, joten siihen en nyt tämän tarkemmin ohjetta anna. Lisäksi itse haluan aina käyttää filepihvejä vaikka kanat tulee olla paloina. Pilkon ne ennen tai jälkeen paistamisen. Niissä valmiissa suikaleissa on mun mielestä ällöttäviä "jäänteitä" ja ne muljuu suussa...
Sitten ei muuta kuin seuraavat aineet sekaisin:
Paistetut, maustetut kanafileet paloina (proteiini)
Mangokuutioita (vitamiinit)
Silputtua tuoretta pinaattia (antioksidantit, rauta)
Avocadoa (hyvät rasvat, vitamiinit)
Pinjansiemeniä (kuitu, hyvät rasvat, vitamiinit)
Maustamatonta jogurttia (proteiini) Mausta jogurtti mielesi mukaan!
Kääräise haluamasi lätyn sisään ja nauti!
Stressittömiä joulunaluspäiviä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti