lauantai 2. toukokuuta 2015

Home made WappuBRUNSSI

Tänä vuonna vappu oli hyvin erilainen, sattuneista syistä. Vähän juhlan tuntua saatiin kuitenkin perheen kanssa yhdessä loihditulla brunssilla. Kokeiltiin äidin kanssa uusia juttuja ja vietettiinkiin useampi tunti keittiössä :) Kuvia pukkaa taas herkuista.

Perinteisesti nakit ja itse tehdyt gluteenittoat lihapullat.

Munakkaat, jotka tehtiin uunissa. Mauksi kevätsipulia, parsaa ja parmesan-juustoa. Aivan älyttömän hyviä!

Itse tehty perunasalaatti.

Kurkkujen päälle avokado-feta-tahnaa.

Perus rehut.

Meloni-sitrussalaatti. Tähän saatiin jännä vapun maku kun kastikkeeksi keitettiin sitruunankuorta sokerivedessä. Maistui siis hieman simalta :)

Munat tonnikalatahnalla ja ilmakuivattua kinkkua.

Lämmin- ja kylmäsavulohta.

Lohen ja siian mätiä punasipulilla ja smetanalla ja tietenkin blinien päällä.

Gluteenittomat munkkipallot. Tein ekaa kertaa gluteenittoman pullataikinan. Oikein hyviä olivat mutta sokeri ei ottanut tarttuakseen.

HYVÄÄ VAPUN JATKOA JA VIIKONLOPPUA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti