sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Tunnelmaa leikkimökkiin

Mitä tekee sisustushullu kun kodista loppuu kohteet, joita voi uudistaa? Siirtyy ulos. Kohteina luvassa terassikatos ja leikkimökki. Leikkimökki on uuden veroinen eli maalauksia tai remonttia ei ollut tarvetta tehdä, pelkkä sisustaminen riitti.

Tässä leikkimökin omistaja auttaa äitiä suunnittelutyössä <3


Koko tämän projektin suunnittelu lähti siitä, että halusin vuorata lattian jollain tekstiilillä, jotta tunnelmasta tulisi kodikas. Tiedän, se ei välttämättä ole näin pienen kanssa järkevin ratkaisu hiekan ja kuran takia mutta juuri siksi maton piti olla edullinen, jotta sen voi pilaannuttuaan heittää surutta pois. Kirppikseltä löysin näitä Ikean Hampen mattoja (80x80) vihreänä. Ostin 3 mattoa, joista sain palapelinä leikattua koko tilan peittävän. Ei välttämättä unelmien täyttymys tämä väri mutta muuta ei eteen tullut. Sisustus piti siis alkaa rakentamaan tämän vihreän maton ympärille. 

Kirkkaan vihreän kanssa sopii hyvin kirkas vaaleanpunainen. Ja näin väritys sopii myös prinsessalleni. Koska haluan näitä tämän tyyppisiä juttuja sisustaa vain olemassa olevilla tavaroilla tai kirppikseltä hankituilla, valinnan varaa ei ole liikaa. Kaupassa eteen tuli Marimekon Unikko-lautasliinat, jossa ihan sama vihreä kukan vartena. Ostin paketin ja etsin hulluna tori.fi ym paikat, jotta löytäisin sitä myös kankaana. Tai jos en, voin käyttää servettejä niin, että painan niistä kuvaa valkoiseen kankaaseen. Ehkä kuitenkin turhan iso homma tähän tarkoitukseen...


Lopulta löytyi tori.fi tätä kangasta pari pientä palaa. Tässä muutakin väriä mutta menköön.


  Ennen


Jälkeen


Ennen


 Jälkeen


Matosta jäi pieniä paloja yli ja keksin laittaa siitä "viherseinän". Kukat ovat meidän hiuspinnejä ja perhoset jotain vanhoja verhokoristeita.
Pöytä on varastosta löydetty levynpala, joka on maalattu säänkestävällä maalilla ja kiinnitetty hyllykannakkeilla.


Servetistä tein taulun.


Vihreät säilytyslaatikot kirppikseltä.


Leikkikeittiö kirppikseltä.


Paperilyhtyvalot pattereilla, Jyskistä.


Terassille tietenkin kukkia.


Kuten kuvista näkyy, koirat viihtyvät mökissä myös hyvin :D :D

Sisustusbudjetti:

Ikean matot kirppikseltä yht.11€
Säilytyslaatikot kirppikseltä 4€
Leikkikeittiö kirppikseltä 10€
Kankaanpalat tori.fi 8€
Servetit 3€
Pallovalot Jyskistä yht.3€
Kukkapurkit ja kukat n.10€
Tuolit, pöytätarvikkeet, kehykset ja muut somisteet omasta takaa.
YHTEENSÄ NOIN 50€

Nyt toivottavasti kelpaa lasten leikkiä <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti