lauantai 15. helmikuuta 2014

Aktiivinen lauantai ja uusimmat keittiöterveiset

Tänään päivä on alkanut ihanan aktiivisesti. Aamulla ensin ystävien kanssa salille. Mulla kun on sen verran paljon ohjauksia niin omat salikerrat jää välillä vähemmälle. Se harmittaa. Treeniä toki tulee ryhmäliikuntaa ohjatessa ja asiakkaiden kanssa lenkillä ym. mutta säännölliset salit eivät vaan usein mahdu viikko-ohjelmaan. Kyllä se taas tuntui hyvältä! Vielä kun on mies ja muita treenikavereita niin rauta nousee helpommin ja on hauskaa. Tein tänään ylävartaloa aika sekavasti, halusin isoja kokonaisvaltaisia liikkeitä yläkropalle kun edellisestä treenistä on jo jokunen päivä ja maanantaina on taas alakroppa pakosti vuorossa peppu-reisi ja korsetti- ohjaustuntien takia. Huomenna sunnuntaina menen uimahallille kun ranneke vanhentuu niin imetään siitä loput mehut irti :)


Vinopenkki 4 x 10
Kulmasoutu tangolla 4 x 10
Kevennetty leuanveto 3 x 10
Tempaus kahvakuulalla 3 x 10/käsi
Alaspainallus taljassa 3 x 10
Hauiskääntö tangolla 3 x 10
Hauiskäännöt istuen eteen nostolla 3 x 10
Ojentajapunnerrus pään yli levypainolla 3 x 10

Siihen perään sitten nelinpeliä sulkiksessa. Me lätkitään, ei sen vakavampaa peliä mutta hyvä loppujäähdyttelynä ja mukavaahan se on ystävien kanssa olla.


Nyt vielä siskon tyttöä viemään uimaan. Sehän on pienen lapsen uittamista ja kanniskelua mutta vesi tekee hyvää keholle ja tämän ihanan tytön riemu varsinkin hyvää mielelle <3



Aamulla ennen treeniä tein meille pehmeät smoothiet.

puntti romainesalaattia
1 banaani
1 päärynä
1 avocado
1 limen mehu
loraus Aloe Vera juomaa
1 rkl chiasiemeniä
2 rkl protskujauhetta
vettä ja pari jääpalaa


Viime viikolla tein gluteenittomia sämpylöitä. Ne vasta hyviä olikin! Ja mikä parasta, vielä seuraavana päivänäkin. Yleensä itse tehdyt sämpylät on seuraavana päivänä ihan jauhoisia ja kuivia.


25g hiivaa
4 dl luomumaitoa
1 rkl psylliumia
1/2 tl ruususuolaa
1 rkl hunajaa tai siirappia
50g luomuvoita
50g juustoraastetta
n. 1 dl tattarileseitä
gluteenitonta jauhoseosta sen verran, että taikina jää hyvin pehmeäksi mutta irtoaa käsistä

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää psyllium, suola, hunaja, voi, leseet ja juustoraaste. Lisää jauhot pienissä erissä sähkövatkaimen taikinakoukulla sekoittaen. Pyörittele taikinasta sämpylöitä jauhotetuin käsin. Kohota sämpylät leivinpaperin päällä pellillä n.20 min. Voitele maidolla ja ripottele pintaan juustoraaste. Paista sämpylöitä 225 asteessa n.12 min.

Sitten vielä uusin raakakakkuluomukseni. Tämä oli sairaan hyvää! Pidän reseptin vielä itselläni, koska saattaa olla, että tämä voisi olla yksi raakaruokakurssin kakuista ;)

IHANAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti