Vinopenkki 4 x 10
Kulmasoutu tangolla 4 x 10
Kevennetty leuanveto 3 x 10
Tempaus kahvakuulalla 3 x 10/käsi
Alaspainallus taljassa 3 x 10
Hauiskääntö tangolla 3 x 10
Hauiskäännöt istuen eteen nostolla 3 x 10
Ojentajapunnerrus pään yli levypainolla 3 x 10
Siihen perään sitten nelinpeliä sulkiksessa. Me lätkitään, ei sen vakavampaa peliä mutta hyvä loppujäähdyttelynä ja mukavaahan se on ystävien kanssa olla.
Nyt vielä siskon tyttöä viemään uimaan. Sehän on pienen lapsen uittamista ja kanniskelua mutta vesi tekee hyvää keholle ja tämän ihanan tytön riemu varsinkin hyvää mielelle <3
Aamulla ennen treeniä tein meille pehmeät smoothiet.
puntti romainesalaattia
1 banaani
1 päärynä
1 avocado
1 limen mehu
loraus Aloe Vera juomaa
1 rkl chiasiemeniä
2 rkl protskujauhetta
vettä ja pari jääpalaa
Viime viikolla tein gluteenittomia sämpylöitä. Ne vasta hyviä olikin! Ja mikä parasta, vielä seuraavana päivänäkin. Yleensä itse tehdyt sämpylät on seuraavana päivänä ihan jauhoisia ja kuivia.
25g hiivaa
4 dl luomumaitoa
1 rkl psylliumia
1/2 tl ruususuolaa
1 rkl hunajaa tai siirappia
50g luomuvoita
50g juustoraastetta
n. 1 dl tattarileseitä
gluteenitonta jauhoseosta sen verran, että taikina jää hyvin pehmeäksi mutta irtoaa käsistä
Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää psyllium, suola, hunaja, voi, leseet ja juustoraaste. Lisää jauhot pienissä erissä sähkövatkaimen taikinakoukulla sekoittaen. Pyörittele taikinasta sämpylöitä jauhotetuin käsin. Kohota sämpylät leivinpaperin päällä pellillä n.20 min. Voitele maidolla ja ripottele pintaan juustoraaste. Paista sämpylöitä 225 asteessa n.12 min.
Sitten vielä uusin raakakakkuluomukseni. Tämä oli sairaan hyvää! Pidän reseptin vielä itselläni, koska saattaa olla, että tämä voisi olla yksi raakaruokakurssin kakuista ;)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti