perjantai 10. heinäkuuta 2015

Vanha leikkimökki henkiin

En tiedä kuinka vanha tämä leikkimökki on alkujaan mutta hyvin huojuu ja rapistuu. Ajatus oli kaataa koko hökötys maan tasalle mutta kun lapsia on nyt siskollakin jo 2 niin kunnostettiin äidin kanssa mökki leikkipaikaksi. Kestää sen minkä kestää. Laitoin tähän kuvat joka kulmasta aina ennen ja jälkeen.


Ennen


 Jälkeen. Ulkomaalia ei ollut mutta kuistiin alle laitettiin kannakkeita, jotta ei jousta niin paljon ja roikkuvia lankkuja korjailtiin. Kuistin eteen on tarkoitus tehdä vielä askelmat mutta ne sitten myöhemmin. Vanha mela maalattiin ja kirjailin siihen meidän tytön nimen. Myös penkki on maalattu.

Ennen.

Siivottuna.

Jälkeen. Seinät, katto ja lattia maalattu. Tyynynpäälliset siskolta lahjoitus, istuintyynyt ja matot äidin varaston perukoilta.

Ylemmissä kuvissa näkyvä lelukori löytyi mökin varastosta ja sai pintaan vaaleanpunaista maalia.

Ennen.

Siivottuna.

Jälkeen. Pöytäryhmä lahjoituksena siskolta. Ne maalattiin. Naulakko leikkimökistä löytynyt ja maalattu, Pehmolelu ja hyllyllä oleva taulu kirppikseltä, yht.7€. Seinällä oleva taulu siskon käsialaa parinkymmenen vuoden takaa koulun käsitöistä.

Ennen.

Siivottuna.

Jälkeen. Hylly maalattu, naulakko löytyi mökin varastosta ja verhot ommeltu siskon tyttöjen vanhoista vauvalakanoista. Verhotankona vaijeria, ostettu kaupasta.

Ennen.

Jälkeen. Naulakko ja hylly leikkimökistä löytyneitä ja maalattuja. Huopa kirppikseltä uutena 5€.


Koko projektiin kului rahaa noin 20€, koska maalit ja muut tarvikkeet löytyivät omasta takaa. Kyllä tyolla nyt kelpaa leikkiä, toivottavasti :)

2 kommenttia:

  1. Löysin tieni sattumalta tänne blogiisi ja ihastuin kovasti <3 Kaunis koti teillä <3 Tulen toistekin käymään :) Mukavaa viikon jatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ja mukavaa kun luet :) Aurinkoisia päiviä sinulle!

      Poista