keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Sokerittomat ja jauhottomat välipalamuffinit

Herkkupeppu, naminaama... aina jotain hyvää tekee mieli. Mutta kun aina ei vaan voi mättää. Ja bikinit pitäis vetää niskaan ihan piakkoin alkavalla rantalomalla. Varmaan aika tuttu fiilis monella. Ruoka on niin iso osa meidän elämää, halutaan syödä hyvin... siis myös terveellisesti ja oikean ruuan rinnalle on ihanaa kokeilla myös kaikkia kivoja leipomuksia ja jälkkäreitä. Välillä pitää kuitenkin yrittää olla ilman niitä, ettei paisu kuin pullataikina. Onneksi on olemassa terveellisiäkin jälkkäreitä. Niistä joskun täälläkin kirjoittelen ja nyt tämän päivän kokeilu pääsee julkisuuteen tätäkin kautta, oli sen verran hyvä terveysjälkkäri. Idea on napattu Pinterestistä ja on hyvin samalla idealla kuin kuuluisat banaaniletut mutta eri muodossa.

Sokerittomat ja jauhottomat välipalamuffinit (10-12kpl) 

4 munaa
2 banaania
kulhollinen vadelmia

Banaanit ja munat sekaisin. Pyöräytin blenderissä, ei jaksanu muussata haarukalla. Mutta saattaisi ehkä olla hyvääkin jos tekee mössön haarukalla, jää banaanikin pieniksi pehmeiksi paloiksi.  


Vadelmat muffinivuokaan ja banaani-munamössö päälle.


Meillä on tosi tehokas uuni. Ekalla kokeilulla laitoin 200 astetta mutta se oli liikaa, jouduin tiputtamaan lämpöä. Valmiita ovat kun ruskettuvat kauniisti pinnalta.


Oli maukas ja hyvä välipalaksi tai kahvipöytään, voi antaa huoletta lapsellekin :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti