torstai 5. helmikuuta 2015

BabyShowerit ja muut puuhastelut

Vähän on haipakkaa taas pidellyt. Oon yrittäny saada kaikki tekemättömät työt tehtyä, jotta saan viime hetket ennen synnytystä vielä keskittyä kodin laittamiseen ja itseeni. Viime viikolla työstin laajaa koulutyötä, jossa tuli ensin sovittaa elintilaa uudelle perheenjäsenelle ja sen jälkeen sisustaa se annetulla tyylillä. Kaikki pitää tietenkin suunnitella 3D-ohjelmalla, josta olemme saaneet vasta hyvin vähän opetusta. Sen jälkeen valita koneet, pintamateriaalit ja huonekalut/tekstiilit. Lopuksi kaikki tulee sommitella esitettävään muotoon. Tähän työhön hukkui koko viime viikko. Oli jokseenkin hankalaa välillä istua koneen äärellä mutta tahto työn valmistumiselle oli niin kova, että päätin viikonloppuna esittää sen opettajalle koulussa. Näin kävi ja toivottavasti tulee hyvä arvosana. Lisäksi kävin suunnitelemassa yhden myymälän näyteikkunan ja sivussa "vasemmalla kädellä" työstänyt materiaalia näyttötutkintoa varten. Suoritan yhden tutkinnon osan ensi viikolla yrittäjyydestä. Nyt kaikki on valmista ja varasinkin juuri äsken 90min raskausajan rentouttavan hieronnan ensi viikolle :)

Tässä planssin työstöä kaksio-tehtävästä:


Kun suunnitelmat ovat valmiit, tehdään "asiakkaalle" 70x100 planssi, jossa tulee olla pohjapiirrosta, perspektiivikuvia, värejä, materiaaleja ja fiilistelyä. Tarkemmat tiedot materiaaleista ja huonekaluista toimitetaan erillisenä kansiona.
Tein huoneille omat alueet, joiden pohjalla värimaailmaa tai suoraan valittua tapettia.
Valmis!




Pari viikkoa sitten ehdittiin viettämään BabyShowereita. Sisko oli aiemmin luvannut ne järjestää ja oltiin yhdessä puhuttu, että mietitään minkä tyyliset tehdään. Raskaus lähenee loppuaan ja kyselin siskolta hyviä päivämääriä. Sain jonkun ajankohdan kakistettua ulos ja näppäränä tyttönä tein itse kutsun facebookissa. Menee hetki ja mies soittaa ihan hiilenä, että olit sitten taas eri reipas!? Häh? Sisko oli rakkaani kanssa miettinyt kaiken lähes valmiiksi ja olivat olleet lähipiiriin yhteydessä. Voi mölli, menin taas itse pilaamaan yllärin!! 

Baby Showerit on mun mielestä vähän hömppä jenkkijuttu, enkä oikein täysillä ymmärrä niiden merkitystä. Halusin kuitenkin, kuten monta muutakin juttua, kokea tämän ainakin ensimmäisen lapsen kanssa. Mutta ne leikit ja muut nolot jutut kielsin kokonaan. Miten teennäistä arvailla nimiä, masun kokoa ja maistella sokkona vauvanruokaa, apua! Halusin, että paikalle saapuu henkilöt, jotka ovat olleet kiinnostuneita vauvasta, meistä ja keiden kanssa on oltu tekemisissä viime aikoina. Tämän perusteella sisko oli kutsuttuja miettinyt. Mä oon myös perus jäykästä kahvittelusta vähän eri mieltä, joten mentiin teemalla sauna- ja leffailta. Tottakai pöytä piti olla koreena, sehän on selvä. Miten ihanaa oli taas leipoa ja kattaa teemavärien mukaisesti. Tässä tulee herkkupaloja pöydästä.


Teemavärinä tietysti vaaleanpunainen ja pastellin sävyt. Tarjolla suolaista ja makeaa.
Alkuun "skumpat" (vadelmalimpparia)
Vaikka en pahvilautasia yleensä tykkää pöytään laittaa, nämä oli pakko ostaa vaan ulkonäkönsä takia.

Aivan mega-hieno kakku ja siskon käsialaa <3 Minkäköhänlaisen saan ristiäisiin...
Herkkuja. Alhaalla keskellä mars-riisisuklaa-nameja.
Vaaleanpunaisia sämpylöitä :) Gluteenittomia ja väri näihin on saatu punajuuriraasteella.

Gluteenittomia banaani-kuppikakkuja. Kuorrute tuorejuustopohjainen.
Gluteenittomia mokkapaloja.
Vaikka kielsin lahjojen tuomisen, sain ihania vaatteita, leluja ja yksi ihana ystävä oli vääntänyt perinteisen vaippakakun.

Jonkin verran on sentään itseään ehtinyt hoitaa. Kynnet sormiin ja varpaisiin vauva-aiheisina odottamaan prinsessaa ja kävin uudemman kerran kasvivärjäämässä hiukset.




Masukuva BabyShower-iltana ja viikot silloin 35+5. Täällä jo kovasti sinua odotellaan, pieni prinsessani <3

2 kommenttia:

  1. ihania kuvia <3. Mun piti kysyä, että missä kävit raskausajan hieronnassa? sellanen kiinnostaisi kovasti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kävin Hyvinkäällä semmoisessa paikassa kuin Kehonhuolto Jumissa (www.jumissa.fi). Kirjoitan tästä aiheesta seuraavaksi.

      Poista