perjantai 21. heinäkuuta 2017

Pihan Lounge

Jatketaan luontevasti piha-aiheella. Meillä on terassialuetta kivasti. Jopa niin paljon, että suurin osa siitä on vielä mietinnän alla, kuinka sen sisustaisin. Tai jos rahaa olisi mielin määrin, ongelmaa ei olisi mutta ihan kaiken maailman härpäkkeitä ei nyt pysty ostelemaan. Suurin tila on taivasalla ja on käytössä löhöilyyn kun aurinko paistaa ja meillä on siinä yksi ruokailuryhmä kun halutaan syödä auringossa. Tänä kesänä lähinnä siinä syötykin kun mietin just, että onkohan tainnut olla yhtään sellaista ihan oikeeta hellepäivää, että olis pitäny varjoon vetäytyä... Siitä ei enempää, eikä kuvia. Katsotaan sitten jos/kun siihen vaikka ensi kesänä keksitään jotain. Mutta sitten tähän loungeen. Ison terassin yhteydessä, askelman alempana on kiva katettu alue. Edelliset asukkaat olivat tainneet käyttää varstona, nooh, ihan hyvä siihenkin tarkoitukseen mutta hukkaan menee. Tästä huonosta kuvasta talvelta näkee oikeasta laidasta pikkusen miten se oli jätetty.


Tässä meidän kamat odottaa järjestelyä


Laitettiin alkuun meidän mielestäni iso sohva tuonne kulmaan. Mutta miten noin iso sohva voikin näyttää niin pieneltä. Sitä varten ostettiin pyöreä pöytä. Mielessäni oli talvella suunnitelma ja se fiilis siitä, miltä tässä kesällä tuntuu istua. Sitä ihanaa fiilistä ei yhtään tullu ja mikään muukaan tavara ei löytänyt paikkaansa. Tilassa on aivan vääränlainen Flow. 


Ei muuta kun kaikki tavarat pois katoksesta ja koko homma ihan alusta. Sohvien paloja käänneltiin ja mallattiin. Samaan aikaan annettiin vanhalle mun tekemälle pöydälle uusi mahdollisuus kun se oli lähdössä jo uuteen kotiin. Onneksi se jäi. Pöytä on tarpeeksi matala syömiseen sohvalta ja istuu hyvin koko uuteen järjestykseen. Klikkaa tästä jos haluat nähdä miten pöytä on tehty.


 
Tehtiinkin kulmasohvasta yksi pitkä ja kulma + rahi pääsivät yhdessä toiselle seinustalle lisäsohvaksi. Uskomatonta miten järjestystä vaihtamalla sohva näyttää taas melko runsaalta.


Lapsille on oma ruokailupaikka <3 Pienet ihmiset ovat innoissaan kun saavat istua omassa pöydässä.


Seinällä olevat puputaulut on hommattu kirppikseltä. Helppo itse tehdä, lankkuja, maalia ja sabluuna. Istui täydellisesti tähän kun Jäniksenlinnassa asustellaan :)


Katosta reunustaa nämä ihanat mutta työläät amppelit. Yritän pitää hengissä mahdollisimman pitkään.


Semmosta tällä kertaa. Seuraavaksi tulossa postaus pienestä sisutuslisästä lastenhuoneeseen. Kevyttä DIY projektia jälleen.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti