keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Reissutreeni ja kesäpäivän herkullinen smoothie

Olet reissussa, hotellissa/mökissä ei ole kuntosalia tai kuntoiluvälineitä, mukana on pieni/ä lapsiakin, äh, päätät olla treenaamatta! Onko tämä tilanne välillä lomallasi? Niinhän se on, että lomalla tulisi myös rentoutua ja viettää niitä kevyitä ja palauttavia viikkoja, jotta mieli ja keho saa levätä ja motivaatio taas kasvaa syksyä tai arkea varten. Mutta kun niitä herkkuja on ihanaa grillata, käydä jätskillä ja ottaa iisimmin myös ruokapuolella. Turvonnut ja laiska olo valtaa mielen, olisi pakko tehdä jotain. Jos lapsesi on sopivan kokoinen kulkemaan mukana kantorepussa, on treeni hänen kanssaan samalla hauskaa ja tehokasta. Lisäpaino istuu selässä, kävelyn ja maisemien ihailun lomassa hoituu helposti pari sarjaa treeniliikkeitä. Tässä muutama idea:

Jos lomakohteessasi on biitsi, lähde nauttimaan rantaan! Kävele joko helpommin vesirajan tuntumassa tai haastavammin pehmeässä hiekassa. Lenkin välissä tee näitä liikkeitä 3 x 10-20 toistoa kuntosi ja kyytiläisen hermojen mukaan :D Kävele/hölkkää aina liikkeiden välissä.

1. KYYKKY. Istu alas peppu mahdollisimman taakse ja hyvässä ryhdissä.


2. HYVÄÄ HUOMENTA. Kumarru eteen suoralla selällä, polvet hieman koukussa. Liike tuntuu pääosin selässä ja takareisissä.


3. PUNNERRUS. Asetu penkkiä, aitaa tai seinää vasten ja punnerra suorin vartaloin.


4. VATSARUTISTUS/PITO + HYPPY. Istu penkille, nosta polvet syliin, pidä pieni hetki paikoillaan, ponnista ja hyppää ylös.




Palauttavana juomana tai välipalana, valmista itsellesi herkullinen smoothie. Tämä oli todella hyvää!

1 Mango 
(käytin pakastettuja kuutioita, tulee pehmeämpi maku)
1L tuoreita mansikoita
2 lehtikaalin lehteä
 0,5-1dl puhdasta laadukasta vaniljan makuista heraa
0,5dl liotettuja chian siemeniä
loraus vettä tarpeen mukaan


Tässä vielä kuva geeliytyneistä siemenistä


NAM!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti