lauantai 21. joulukuuta 2013

Joulutunnelmaa valokuvin

Mä olen jouluhullu. Tekis mieli jo marraskuussa kaivaa joulukoristeet esille ja alkaa kuuntelemaan joulumusiikkia. Mutta se ei tänäkään vuonna onnistunut kun en asu yksin :) Jouduin odottamaan itsenäisyyspäivään saakka, jonka jälkeen oli lupa intoilla. Koristeita on rakenneltu siitä saakka ja äsken kuvasin joitain minun silmää ja mieltä lämmittäviä joulusomistuksiani. Tänä vuonna meillä on tosiaan sisustus saanut uutta fiilistä ja se näkyy myös joulukoristeissa. Ei värikästä, ei punaistakaan, vaan hillittyä ja eleganttia vaalein sävyin. 

Tänään facebook on ollut pullollaan joululoma-päivityksiä, ehkä itsekin pitäisi rauhoittua eikä suorittaa koko viikonloppua niin kovaa, varsinkaan ensi viikolla. Jouluvalojen ja kynttilöiden loiste, pipareiden tuoksu ja muu hyvä ruoka sekä joutenoloa yökkärissä tai jumpsuitissa kotona ja perheen kanssa. Sitä tunnelmaa lähdetään hakemaan heti huomisesta. 



Piparitalot, jotka olen työstänyt ihan omiksi :) Näistä lähtee niin ihana tuoksu!


Mini"kuusi" pöydällä. Ystäväni toi luxus havuja (vai mitä ne nyt on) ja rakensin niistä yksinkertaisen asetelman. Purkin pohjalle asetelmasieni muovirasiaan ja kauneimmat oksat havuista leikattuina tökitään siihen. Suihkutin tekolunta päälle, jotta tulisi vaaleampi väri ja lisäsin muutamat koristeet.


Joulukuusi





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti