maanantai 5. tammikuuta 2015

Vapaapäivän aamupala

Tässä huomiselle loppiaiselle ihana aamupala. Miksei muulloinkin jos aamuisin on aikaa mutta valmistamiseen menee yli 2h. Kyllästyttääkö kaurapuuro ja riisipuuroa ei jaksa hämmennellä tuntia lieden äärellä? Milloin viimeksi teit uunipuuroa? Tein tänään hieman tuunatun version perinteisestä uunipuurosta ja oli todella hyvää. Ei vaatisi välttämättä mitään edes sekaan, menisi sellaisenaankin.


Reilu desi rikottuja ohrasuurimoita
2 omenaa raastettuna
1-2rkl agavesiirappia tai hunajaa
1tl suolaa
1L täysmaitoa

Ainekset mieluiten luomulaatuisia. Mittaa kaikki aineet voideltuun vuokaan ja sekoita. Laita uuniin 175 asteeseen 2 tunniksi. Sekoita ensimmäisen tunnin aikana seosta pari kertaa.


Sekaan voi laittaa mitä tahansa, mm.kanelia, marjoja, voisilmän... Mä laitoin survottuja mansikoita. Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti