lauantai 13. helmikuuta 2016

1v. juhlaa

Nyt ne on vietetty, rakkaani ensimmäiset synttärit. Edellisessä postauksessa hieman avasin teemaa ja fiiliksiä, tässä sitten toteutus kuvina. Juhlat vietettiin laskiaisviikonloppuna ja juuri silloin oli luntakin kivasti ja sää mukava. Halusin jotain pientä ohjelmaa, ettei mene pelkkään pönöttämiseen kahvikupin äärellä. Lähetin vieraille viestin edellisenä iltana, että pukeutuvat lämpimästi ja tulevat suoraan pihalle.

Oltiin miehen kanssa tehty pulkkarata, jossa kilpailtiin joukkueina, lapsi pulkassa ja aikuinen narun päässä. Pulkkarata loppui liukumäkeen ja sen laskettua seuraava pari sai lähteä liikenteeseen. Tässä Alina näyttää mallia ja nauttii vauhdista <3

Aikuisille oli varattu kuumaa mehua.
 
 
 Minniä Minniä :)
 
Ruuaksi oli mun äiti tehnyt jätti-kattilan itse tehtyä hernekeittoa. Voi vitsi oli hyvää! Sen kanssa Juustotikkuja ja valkosipuliruistikkuja. Niistä ei tullut kuvaa.
 
 
 Kakku valmiina. Sokerimassaa olisi saanut olla enemmän kun kakku oli niin korkea. Nyt se meni niin ohueksi, että vähän kärsi päälle nostettaessa.


Smoothie-kakku, joka sopii myös pienimmille juhlijoille. Pohja gluteenittomia digestivejä ja mangososetta ja päälle mansikkasmoothie, jonka hyydytin liivatteella.
 
 
Gluteenittomat porkkana-kuppikakut tuorejuustokuorrutteella, mikä on värjätty elintarvikepastalla. Korvina salmiakkinamit.
 
 
Laskiaispullia. Kerma samoin värjätty.
 

Melonista veistetty Mikin pää, joka toimi hedelmäsalaatin tarjoiluvatina... mutta mutta... tämä me syötiin perheen kanssa keskenään, se nimittäin unohtui jääkaappiin!
 
 
Sankari tutkii lahjojaan. Kiitos vieraille upeista ja mieluisista lahjoista! Saatiin palapelejä, autoja, tekstiilejä, vauvanukke, leikkipuhelin, kirjoja, palikoita ja ties mitä kivaa.
 
 
Ystäville tietenkin kaverilahjat. Laitoin pussukkaan saippuakuplia, smoothie-välipalapussin ja niitä itse tekemiäni lasten banaanikeksejä.
 
Punaiseen pöytäliinaan liimasin valkoisia pallukoita niin pöytäliinakin oli teemaan sopiva.
 
 
Toki myös ilmapalloja piti olla.
 
 

 


Virallinen päivähän meillä on 15.2. mikä on vasta ylihuomenna. Voi sitä onnen päivää ja sitä pienen pientä vauvaani, jonka viimein sain vuosi sitten <3
 
Kiitos Alina, että olet äidin rakas!


 

 
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti