perjantai 5. helmikuuta 2016

Lapseni ensimmäinen syntymäpäivä - valmistelut

Siitä on todellakin pian vuosi! Meidän pienokaisen syntymästä. Olen jo palannut päivätöihin ja vauvasta ei ole mitään tietoa, hän on jo iso touhu-toope! Meillä onkin ollut aivan uudenlainen viikko. Ensimmäiset päivät töissä ja vain ne kiireiset, lyhyet illat lapsen kanssa. Onneksi hän saa olla vielä kotona hetken kun isä viettää isyysvapaita. Mutta uskon, että tämä toimii ja sopii meille kaikille. Me vanhemmat ollaan tekeväistä sorttia ja tyttö on touhukas. Hän varmasti nauttii kaikesta ohjelmasta päiväkodissa kun sen aika koittaa (päiväkotipaikkakin saatiin tällä viikolla). 

Mutta itse asiaan. Oma lapseni täyttää ensimmäisen vuoden vain kerran ja viettää huomenna synttärijuhliaan. Kova kun olen muutenkin järkkäilemään niin voitte uskoa, mitä kaikkea juhlakrääsää olisi mieli tehnyt tilailla netistä ja ostella kaupoista. Pysyin kuitenkin toistaiseksi ihan hyvän maun rajoissa kun eihän nuo mini-ihmiset vielä mitään ymmärrä. Järkkäillään sitten isommin kun osaa jo itse toivoa ja innostua. Teemaksi valitsin punaisen Minni-hiiren. Baby-showerit ja kastejuhla vietettiin jo vaaleanpunaisissa tunnelmissa niin välillä jotain muuta. Pilkullinen polka-dot on kyllä muutenkin minun makuuni. Tilasin juhlakamaa netistä Kids Party Storesta. Siellä on mahtava valikoima ja toimittivat myös tosi nopeasti.

 Tässä sankari itse tutustuu paketin sisältöön. "Onkohan näistä kiva juoda" <3



Tällaisella kutsulla toivotetaan vieraat tervetulleiksi.



Kakun koristeita mietiskeltiin siskon kanssa. Sokerimassasta tehtiin minnin päät ja kakkukoristepaketista käytetään pari juttua.



Kaakao-kakkupohjat tein pellillä ja väliin mustikkarahkakreemi.

Ennen sokerimassaa kosteutta sitomaan mansikkavoikreemi.



Pikkuisille tein sokerittomia banaanikeksejä (banaani, taateli, kookoshiutale, seesaminsiemen).


Näiden lisäksi paljon muuta mutta niistä sitten lisää seuraavassa postauksessa, itse juhlasta :)


Työskentelen tällä hetkellä päivisin M&M Viihdepalvelu Oy nimisessä yrityksessä, jossa suunnittelen ja myyn lasten leikkinurkkauksia erilaisine peleineen ja tarvikkeineen. Alinan kaverit pääsevät tuotteita hieman testaamaan.




Nythän vietetään myös laskiaista. Sekin teema saattaa hieman näkyä juhlassamme :)


Palaamisiin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti