torstai 18. syyskuuta 2014

Kahden makuuhuoneen remontti

Tämä remontti ei ole aivan juuri valmistunut mutta huomasin, etten ole sitä postannut ollenkaan. Tein tämän tilaustyönä eli ei ole meidän kodista. Pahoittelut hieman huonolaatuisista kuvista mutta ne on otettu kiiressä puhelimella. Välillä kuvaaminen jäi, olisi pitänyt muistaa enemmän..

Lastenhuoneen ideat lähtivät siitä, että olimme yhdessä hankkineet muutaman uuden ihanan värisen tavaran. Etsin maalit tavaroiden mukaan ja haalin lisää samanväristä pientavaraa. Tuunasin myös paljon vanhoja esineitä, koska budjetti oli pieni. 


Purkua
Näissä kuvissa lastenhuone on jo purkuvaiheessa. Vanhat tapetit olivat todella lujassa kiinni ja saimme tuntitolkulla repiä niitä irti, joistain kohti jopa sentin paloina!
Jälkeen
Ja näissä sitten samat kuvakulmat valmiina. Seinät on siistitty ja maalattu. Verhot olivat aiemmin valkoiset. Ne on värjätty pesukoneessa värinapilla. Seinällä olevat Puh-taulujen raamit olivat puun väriset, ne on maalattu. Samoin lipaston päällä nurkassa oleva vanha piian peili.

Aikuisten makuuhuoneen idea lähti verhoista. Löysin kirppikseltä aivan ihanat raidalliset verhot ja lähdin siitä suunnittelemaan kokonaisuutta.


Ja sama homma oli edessä tapettien kanssa myös tässä huoneessa, blaah..
Sivuseinä maalattiin yksiväriseksi. Telkkari nostettiin seinälle ja vanha apupöytä maalattiin samalla värillä kuin seinä. Kaikki tekstiilit ovat uudet.
Päätyseinä maalattiin raidalliseksi, sivuseinän tekstit ovat tarroja ja perhoset samoja irrotettavia muovisia kuin on minun omassa khh:ssa. Yöpöydät valittiin sen mukaan, että sänky on matala.

Remonttikustannukset olivat noin 700€, jossa on laskettu mukaan myös tavarahankintoja. Suurena apuna oli äiti ja kahdestaan meillä meni koko hommaan 10 päivää muiden töiden ohessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti