perjantai 12. syyskuuta 2014

Sporttimama lomalla

Heti kun olin hehkuttanut, että päivityksiä alkaa satelemaan, lähdinkin lomalle :) Olimme taas rakkaan "veljeni" luona Marbellassa viettämässä hänen synttäreitään. Viikko oli vilkas, koska hommaa riitti järjestelyissä ja koska alueella oli paljon ystäviä, kävimme usein yhdessä syömässä ym. Mahtui siihen toki shoppailua ja löhöilyäkin.


Nyt kun alkuraskauden huonovointisuudesta on päästy eroon, on mahtavaa kun intoa riittää taas liikuntaan. Tai intoa toki on aina mutta olo vaan oli niin huono, ettei pystynyt ajattelemaan kuin lyhyitä kävelylenkkejä. Kirjoittelen erikseen raskausajan liikunnasta mutta tässä avaan innoissani loman liikuntasuoritukset. Toivottavasti myös te muut lomailevat mammat jaksatte innostua lomaliikunnasta!

Perjantai 5.9.

Aamulenkki, jonka kesto noin 30min + lihaskuntoliikkeet. 

Kierrämme vuorilla sijaitsevan Marbella Hill Club-asuinalueen, josta puolet matkasta on jyrkkää ylämäkeä. Vaikka lenkki on melko lyhyt, syke on hyvin korkealla.


Lihaskuntoliikkeet ovatkin jo tuttuja viime reissun postauksesta. Nämä ovat helppoja ja nopeita suorittaa, koska mukana on myös miehet, eli jaksavat osallistua ja menevät reippaasti muureja vasten matkan varrella.

Etunojapunnerrus 3 x 10

Dippi 3 x 10

Askelkyykky korokkeelle nousten. Ylhäällä vielä lisätyö pepulle nostamalla jalkaa ylös tasapainoon. 3 x 10/puoli.

Lopuksi uima-altaassa muutama kierros uintia ja venyttelyt.

Lauantai 6.9.

Juhlapäivä, ei treeniä.

Sunnuntai 7.9.

Jostain syystä ei ollut aamulähtijöitä lenkille (ja yksin en saanut kuulemma lähteä jos masuun alkaa sattumaan). Tein treenin altaassa.


Vesijuoksua 20min lötkö pötkön kanssa. 

Vatsalihakset:
- Altaan reunasta kiinni, jalat seinällä, piirrä sydämen muotoja seinään, 3 x 15.
- Sama asento, nosta itsesi aivan myttyyn seinää vasten ja ponnista vartalo suoraksi. Pidä koko ajan altaan reunasta kiinni, 3 x 10.
- Sammakkohyppy. Seiso vesi rintaan asti-syvyydessä. Hyppää tasajalkaa niin, että polvet noudevat sivuille. Aktivoi vatsalihas hyvin niin, että alaselkä hieman pyöristyy, 3 x 20.
- Merenneito. Vie vartalo puolelta toiselle vaaka-asentoon suoraksi koskematta pohjaan, 3 x 10/puoli.

Maanantai 8.9.

Aamulenkki + lihaskuntoliikkeet.

Tiistai 9.9.

Aamulenkki + altaassa vatsat ja jalkojen nostot eteen ja taakse.

Keskiviikko 10.9.

Aamulenkki ja venyttelyt altaassa.

Matkan varrelta puusta aamiaispöytään granaattiomena, nam.



Nyt on mukava aloittaa arki kun on hyvä vauhti päällä. Tänään joogaan ja salille, viikonloppuna flow parkkiin ja ensi viikolla alkaakin tunnit ja tietysti muu liikunta. Niistä lisää myöhemmin.

Sitten vielä loppuun masukuvat viikoilta 12 ja 16. Onhan siinä jo pötsiä :) <3

 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti