maanantai 24. marraskuuta 2014

Kranssiaskartelua

Tein viikonloppuna elämäni ensimmäiset kranssit. Tai oikeastaan koristelin kranssin, koska näihin olin ostanut jo valmiiksi kauniit pajupohjat. Näitähän voi lähteä rakentamaan vaikka mihin, esim. pahviin, styroksiin, rautalankaan, metalliin, sidottuihin heiniin tai oksiin ym ym. Löysin Hyvinkään Willan kauppakeskuksen pohjakerroksesta yllättäen aivan mahtavan liikkeen. He myyvät Finnmarin tuotteita. Itselleni tulee ensimmäisenä mieleen kynttiläkauppa, joten menin sisään vain, koska tapoin aikaa. Kauppa olikin täynnä sisustustarvikkeita ja hinta oli todella edullinen! Nämä kranssipohjat ovat tästä kaupasta ja jos oikein muistan niin pienempi maksoi 2,50€ ja iso 5€.


Tästä lähtee. Alastomat kranssit, pussi täynnä eri kokoisia ja värisiä joulupalloja, naruja, nauhoja ja muita koristefiguureja. Kaikista tärkein väline on kuumaliimapyssy.


Valmiit tuotokset. Palloja on liimailtu vieri viereen ja isommassa kranssissa välejä on peitelty helminauhalla. Molemmissa olevat kyltit ovat jääkaappimagneetteja, jotka ostin leivontatarvikekaupasta, koska aihe, koko ja väri sattuivat olemaan ajatukseen sopivat.


Hintaahan tälle toki tulee jos kaikki ainekset eivät löydy kaapista valmiina. Minä esim. ostin pohjien ja kylttien lisäksi kaikki nämä pallot uutena kun en halunnut tyhjentää omaa joulupallovarastoa ja etenkin tuohon isompaan hukkui niitä todella paljon. 

Nyt ei sitten muuta kun omaa kranssia kokeilemaan tai tilausta tähän suuntaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti