tiistai 7. tammikuuta 2014

Avoimet ovet ja päivän jännärit

Olipahan viikonloppu! Lauantain ryhmäliikuntatuntien avoimet ovet Foxilla käynnistyi hieman jännin fiiliksin kun toinen ohjaaja ei ollut ilmoitellut itsestään mitään edellisenä päivänä jäätyään pois kenraaleista. Siinä sitten odoteltiin ja arvuuteltiin, kuinkahan meidän käy. Molemmille ohjaajille olimme sopineet omia ja yhteisiä tunteja vuorotellen aamusta klo.10:00 alkaen ja klo.16:30 saakka putkeen niin, että saamme esiteltyä koko tulevan lukkarin. Kello tuli 10:00 ja minä aloitin ohjaamisen aamuvirkkujen tunnilla. Hän ei saapunut. Niin, voiko tuollaisia ihmisiä olla olemassa? Myynyt itseään urakalla monta viikkoa, ollut paikalla suunnittelussa ja kun hetki koittaa, äijää ei näy missään. Olemme pohtineet, mikä saa ihmisen käyttäytymään toisia kohtaan tällä tavoin mutta mikään syy ei mielestäni ole kyllin hyvä, että voisi käyttäytyä näin. Paitsi toki onnettomuus mutta se verran tiedämme, että mitään ei ole sattunut. Kyllä meillä riitti ihmettelemistä kun hänen piti tullessaan tuoda myös kahvakuulia. Mieheni kuljetti minun, äidin ja siskon kuulat salille mutta valitettavasti nekään eivät riittäneet ja siihen hätään emme saaneet niitäkään hankittua lisää.

Mutta vaikeuksista voittoon! Fiilistä ei saanut kadottaa ja keinoja selviytyä oli siihen hätään vain yksi; aikataulun pikamuutos ja meikäläinen puikkoihin koko päiväksi. Oikeastaan se oli aivan mahtavaa! Minähän olen suorittajatyyppi ja virta ei lopu ihan heti kättelyssä. Ihania ihmisiä riitti sekä jumpissa, että salilla ja kaunista palautetta sai kuulla pitkin päivää. Mä niin rakastan ohjaamista! Asiakkaat olivat ymmärtäväisiä ja kiitollisia meidän salista ja varmasti saimme uusia asiakkaitakin. Nyt yritämme metsästää uutta aisaparia minulle, jotta saamme tunnit käyntiin. Tänään emme päässeet vielä aloittamaan kun lukujärjestyksessä olisi liian isoja aukkoja mutta ensi viikosta sitten 13.1. heti aamusta.


Tässä kuvia tunneilta viikonloppuna (asiakkaat ovat antaneet luvan kuvien julkaisemiseen).

Peppu/reisi/korsetti tunnin lopputunnelmat


Ihanat miehet vetää täysii äijätreenissä


Kahvakuulassa oli loisto meininki!

Nyt ei sitten muuta kuin peukut pystyyn ja kaikki mukaan ensi viikolla alkaville tunneille! Lukkari julkaistaan heti kun se on mahdollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti