torstai 2. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uudet haasteet

Hyvää Uutta Vuotta kaikille! Reippaana töissä mutta ei ihan missä tahansa töissä, vaan ihka omassa tuliterässä toimistossani! Kyllä! Tähän mennessä olen työskennellyt kotoa käsin mutta yhteistyöni www.foxcenter.fi kanssa on tuonut paljon kaikkea mukanaan. Pienen mutkan kautta sain käyttööni toimistotilan, mikä sijaitsee samassa rakennuksessa kuin kuntosali, jossa valtaosan ohjauksistani teen. Teen samassa tilassa toimistotöitä eräälle toiselle yritykselle, mistä tämä ajatus ns.lähti. Toimiston sisustuksesta kuvia alempana. Olen erittäin innoissani uudesta vuodesta ja tavoitteista, mitä kohti puuskutan kovaa vauhtia. Toivon paljon uusia projekteja ja ihmisiä ympärilleni, jotta tulen pääsemään tavoitteisiini. Ne eivät ole pilviä hipovia suunnitelmia, vaan niinkin arkisia, että saan elantoni tästä työstä, jota rakastan ja voimme perheeni kanssa edelleen matkustaa ja nauttia elämästä. Helppoa se ei tule olemaan, kyllä Suomen valtio siitä pitää huolen mutta toivon, että minulle jäisi aikaa myös vapaa-ajalla ja ehkä enemmänkin ajatuksen tasolla, ettei stressikäyrä nousisi liikaa kun olet täysin itse vastuussa elannostasi. Eikun hommiin!

Meillä alkaa Foxilla myös ryhmäliikuntatunnit, joista ohjaan noin puolet. Tulevana pitkänä viikonloppuna avaamme ovet kaikille, ketkä haluavat tulla tutustumaan tuntivalikoimaan ja kuntosaliin. Avoimet ovet lauantaina 4.1. ja maanantaina 6.1. klo.10:00 alkaen.  Jänskättää! Tässä aikataulua tulevista viikkotunneista.

Lisäksi meillä alkaa painonpudostusryhmä Elämäsi Kuntoon maanantaina 13.1. klo.18:00. Minä ohjaan myös tämän ryhmän. Ryhmien ohjaaminen on tuttua kun olen niitä tehnyt aiemminkin ja tällä hetkellä teen vastaavanlaisia ryhmävalmennuksia myös toisessa kuntokeskuksessa. Pidän siitä todella paljon; ryhmässä on paine liikkua tehokkaasti kun tulee ryhmäfiilistä ja porukasta saattaa asiakkaat löytää treenikavereita. Ryhmätapaamiset ovat aina mukavia kun yhteishenki nousee ja läppä lentää!

Tässä nyt sitten vielä kuvat uudesta toimistotilastani ennen ja jälkeen. Minulle kun tuo sisustaminen on niin tärkeää ja kivaa ja haluan työskennellä mukavassa miljöössä (ainakin jos siihen on itsellä vaikutusmahdollisuus) niin tämäkin tylsä toimisto sai niin miellyttävän sisustuksen, ettei ole mikään kiire kotiin :)







 Nyt kaikki kaivamaan treenivaatteet esiin ja liikkumaan, nähdään Foxilla!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti