torstai 9. tammikuuta 2014

Vanha työhuone uusiksi säästöbudjetilla

Nyt kun toimisto kotoa on siirretty pois, sai huone uuden ilmeen. Tummat huonekalut alkoivat ahdistaa ja halusimme tilaan avaruutta. Meidän vaatteet ovat tässä huoneessa eli tarkoituksena on aiemminkin ollut myös pukeutuminen mutta nyt sen lisäksi täällä tehdään enää kynsiä. Teen niitä kavereille ja perheelle silloin tällöin. Kuvien alla enemmän sepostuksia.



Tässä huone ennen. Valkoinen kaappi ei ole ollut tuossa eikä sotku kuulu tapoihin mutta tässä ollaan jo pakkaamassa tilaa uudelle.




Tässä lopputulos. Kynsipöytä on uusi, johon olen liimannut muutaman teksti- ja tähtitarran. Pienet lipastot olivat ennen ruskeita, ne on maalattu ja avokaappi on ostettu kirppikseltä. Seinä on maalattu uudelleen valmiina varastosta löytyneillä maaleilla. Matto on myös uusi ja seinällä oleva ikkunanpoka on itse tehty (siitä työstä alempana lisää). Tämä muutos toteutui erittäin alhaisella budjetilla. Tässä laskelma:

Pöytä 159€
Kaappi 22€
Matto 120€
Vanha ikkuna 7€
Tarrat 13€
Maalit 0€

Vanha pöytä myyty +50€

Rahaa kulunut 271€

Ostin tosiaankin 2 ikivanhaa ikkunanpokaa kirppikseltä aikeena tehdä taulut; toinen siskolle joululahjaksi ja toinen omaan toimistooni. Koska pukeutumishuoneen takaseinä oli niin paljas, jätin toisen kuitenkin kotiin :)



Hiominen oli inhottava homma, enkä oikeastaan jaksanut tehdä sitä aivan vimpan päälle mutta ajatuksena oli toki myös se, että ne saavatkin näyttää vanhoilta ja rösöisiltä. Käytin käsihiomakonetta, johon kiinnitetään hiomapaperi pohjaan, koska käsipelillä olis menny ikä ja terveys.


Siinä tönöttävät maalattuina.


Ja tässä sitten valmiina. Tarroja olin tilaamassa netistä, kunnes muistin, että eräässä facebook-kirppisryhmässä joku teki kotona tarroja ja myy niitä siellä. Tilasin häneltä tarrat ja sain alle puoleen hintaan verrattuna mitä olisin tilannut nettikaupasta. Toinen näistä koristaa nyt siskoni kotia.

Nyt täytynee syödä iltapala ja mennä nukkumaan kun aamulla asiakas odottaa lenkkipolulla 6:30 :)
Öitä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti