torstai 12. kesäkuuta 2014

Kisakallion leiriterkut

Viikonloppuna nautiskeltiin Kisakallion urheiluopistolla. Mukana oli hyvin kirjava sakki eli monen ikäistä ja tasoista liikkujaa. Olin suunnitellut tiukan ohjelman mutta vain pieni osa oli fyysiseti kuormittavaa, joten jokainen pysyi mukana, eikä lihaskolotuksia päässyt syntymään...ainakaan kovin paljoa :)

Menin perjantaina järjestelemään tiloja ja välineistöä ja samalla nauttimaan rauhassa keskuksen tunnelmasta. Tämä opsto sijaitsee järven rannassa aivan luonnon keskellä ja siksi fiilis on ihanan rauhallinen. Kaikki järjestelyt ennen ja paikan päällä sujuvat aina moitteettomasti ja siksi olenkin ollut aina todella tyytyväinen iloiseen palveluun. Lisäksi ruoka on erittäin laadukasta ja vaihtoehtoja on runsaasti tarjolla. 

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten ne välittäköön tunnelman.


Perjantaina nautiskeltiin illalla rantasaunalla.



Ohjelma


Paikat valmiina ottamaan vastaan liikkujia ensimmäiselle lihaskuntotunnille.


Porukka innokkaana varusteet päällä ennen melontaa.


Kahvakuulatunti ulkona. Tehtiin viestejä ja opeteltiin perusliikkeitä.


Lämmin kesäsää ja odotamme pipot päässä pääsyä jäähalliin...


...pelaamaan curlingia. Jokainen sai ensin opetella välineiden käyttöä ja tekemään liukuja, josta kivi työnnettiin matkaan. Tämä osoittautui kivaksi peliksi ja peliaikaa olisi voinut olla enemmänkin.


Iltapalan jälkeen rantasaunalle nautiskelemaan. Maisemat olivat taas huikeat, samoin tunnelma. Vesikin oli siedettävää uimiseen, ei kuitenkaan vielä lämmintä. 


Seuraavana aamuna meidän minijumppari oli vähän sitä mieltä, että jättää aamulenkin väliin... :D


Aamiaisen jälkeen kiersimme lenkin luontopolulla. Laavulla pidimme pienen tauon ja kaveri sai nauttia hieronnasta.


Luontopolulta jäi hyvä lämpö ja pääsimmekin suoraan töihin kuntosalilla. Liikkeet läpi ensin opastaen ja sen jälkeen pareittain treenaamaan.


Päivän päätteeksi palauttava venyttely/rentoutus-tunti, jossa liikkeitä joogasta ja perusvenytyksiä. Lopuksi 15min rentoutsharjoitus, jossa yritettiin saada keho täysin rentoutumaan.

Leiristä jäi hyvä mieli ja toivottavasti saan järjestää vastaavan taas pian uudelleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti