perjantai 6. kesäkuuta 2014

Viikonlopun leirin fiilistelyä ja suunnittelua

Viikonloppuna on luvassa hienoja hetkiä. Pääsen taas pitkästä aikaa Kisakallion Urheiluopiston maisemiin! Ensimmäisen kerran olen ollut siellä noin 20 vuotta sitten kun olen ollut ohjaamassa ensimmäistä leiriäni, huh, onko siitä jo niin kauan... Tämä paikka on siis tullut tutuksi ja tunnesiteeni on vahva näitä maisemia kohtaan. Joukkuevoimisteluaikoina valmennettavinani on ollut 6-15-vuotiaita lapsia. Viikonloput olivat lapsille mieluisia vaikka treeniä oli paljon. Minulle valmentajana se oli silkkaa työtä, koska tavoitteet kilpaurheilussa leirin suhteen oli asetettu; usein sinne lähdettiin hiomaan kisaohjelmat huippuunsa tai vastaavasti niitä rakentamaan. Oli siinä myös vastuuta kun välillä lapsilla iski koti-ikävä tai vanhempia tyttöjä piti vahdata, etteivät karkaa tyhmyyksiä tekemään. Mutta silti, muistot ovat kauniita ja tyttöjä ja niitä hetkiä kova ikävä. 

Tänä viikonloppuna oppejani tulevat kuuntelemaan perhe, ystävät ja muutama asiakas. Olen karran aiemmin vetänyt tuttaville samanlaisen paketin ja viikonloppu oli todella onnistunut. Siitä vaan on jo aikaa, koska ihmiset ovat vaan niin huonoja lähtemään koko viikonlopuksi urheilemaan ja kun siitä joutuu vielä maksamaankin! Mutta tällä kertaa paikat täyttyivät nopeasti. Tulen ohjaamaan suurimman osan tunneista itse mutta Kisakalliosta olen tilannut melonnan ohjausta ja curlingia. Tuo curling tulee olemaan mielenkiintoista, ainakin itselleni eka kerta. Melontaa meillä oli viimeksikin mutta se oli niin hienoa mennä porukalla tyynellä järvellä, että halusin sen uudestaan. Toivotaan hyvää säätä tälläkin kertaa. Suunnittelemani treenit sisältävät lihaskuntojumppaa, kahvakuulaa, kuntosalia ja tulen pitämään myös luennon ravinnosta. Treenin ja seuran lisäksi saamme nauttia täysihoidosta ja illalla on varattu saunat järven rannasta.




Nyt vielä loput suunnittelut ja pakkaaminen ja sitten autoon ja kohti Kisakalliota. Menemme perheen kanssa sinne jo tänään perjantaina, muut saapuvat la aamuna.

<3 <3 <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti