Suklaamousse:
2 1/2 dl cashewpähkinöitä 4 tuntia liotettuna
3 1/2 rkl raakakaakaojauhetta
1/2 tl kanelia
1/2 tl luonnon vaniljaa
1/2 tl tamaria (katso tästä mitä on tamari)
4-5 rkl agavesiirappia
2,5 dl vettä
4 rkl chiasiemeniä
(30g kaakaovoita)
Siivilöi ja huuhtele pähkinät, sekoita tehosekoittimessa kuohkeaksi ja tasaiseksi vaahdoksi. Lisää sulatettu kaakaovoi koneen käydessä ohuena nauhana. Annostele tarjoiluastioihin ja viilennä jääkaapissa noin tunnin.
Lopputulos:
aluksi tuntuma oli vähän "jarrua", kuten mieheni sanoo ja piti vähän totutella; onko tämä hyvää vai ei... mutta syödessä maku parani. Minä säästin tosin kolmeen erään, koska se todella oli täyteläistä eli söin seuraavana päivänä välipalalla lisää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti