perjantai 13. kesäkuuta 2014

Työhuoneremppa

Tämän yläkerran työhuoneen päivityksen olen tehnyt jo aiemmin mutta se oli aikaa ennen blogia niin laitetaampa siitä esittelyt nyt tänne kun tein taas pieniä muutoksia siirrellessäni tavaroita paikasta toiseen.

Kun muutettiin tähän asuntoon, tämä oli ylimääräinen huone ja silloin sisustusintoni ei ollut näin valloillaan. Silloin riitti se, että laitettiin seinään maalia, mitä sattui varastosta löytymään. Nyt kun katsoo näitä kuvia, miten mä olenkaan tollaisen kanssa voinut elää, hih :)


Tässä vaiheessa kun ryhdyin muutosta tekemään, olin myynyt jo maton ja verhot, joten aivan näin kolkko se ei ollut mutta väritys aika raju ja tumma.


Maalia pintaan ensin. Sen jälkeen halusin seinälle puun, johon voisin "ripustaa" valokuvia. Seinätarrat olisivat olleet todella kalliita tämän kokoisina ja vapaalla kädellä en olisi onnistunut. Onneksi miehen työpaikalta jostain löytyi vielä vanha kannettava piirtoheitin! Tulostin kuvan netistä, piirsin sen kalvolle, heijastin seinälle ja piirsin lyijykynällä ääriviivat. Sen jälkeen siveltimellä maalasin.


Valmis tuotos. Korilaatikko ja verhokoristeet ostettu kirppikseltä, verhot äidin kaapeista eli vanhat, lamppu Ikeasta ja matto K-Raudasta. Matto oli mielestäni myös kiva löytö kun se mukailee puun oksakuviota.


Ennen.


Jälkeen. Lipasto sai uutta ilmettä tarralla, peili ostettu Kärkkäiseltä Lahdesta, lamppu ja kukkatolppa kirppikseltä ja laatikot saatu lahjaksi.

Nyt olisi aika hieman uusia puussa olevia valokuvia ja pitäisi löytää lisää pieniä kehyksiä. Se on muuten yllättävän hankalaa.  

XXX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti