torstai 29. marraskuuta 2018

Halloween-ideoita vm.2018

Vaikkakin myöhässä, laitan kuvamateriaalia tämän vuoden Halloween pöydästämme. Näitä voi sitten hyödyntää tulevina vuosina.

Tässä noutopöytä kokonaisuudessaan. Alla tumma liina ja koristuksina lapsen hämähäkki- ja rotta-leluja ym.ostettuja Halloween somisteita.



Tarjoilut toteutimme nyyttäri-periaatteella. Meille sai tulla yhdessä kokkailemaan jo päivällä tai tuoda pöytään tullessaan. Tässä tuotokset kuvina yksittäin. Reseptejä en sen tarkemmin nyt kirjoita, mutta ne löytyy googlettamalla tai saa minulta pyydettäessä.

Marmoroidut munat avocado-täytteellä. Munan seittimäinen kuviointi ei näy kunnolla mutta se toteutettiin liottamalla kovaksi keitettynä ja kuori kauttaaltaan rikottuna mustaksi värjätyssä vedessä. Oli huikean hienot!


Sormet. Tehty broiskun jauhelihasta lihapullataikina. Kynsinä mantelit. 


Pizza/suolainen piirakka.


Dippilautanen. Oksentavaksi naamaksi koverrettu kurpitsa, josta asetellaan guacamole lautaselle. Ympärille dipattavia ja pääaukkoon voi upottaa kulhon/lasin, johon voi laittaa toista dippikastiketta. 


Hyydytetty lohikakku. Ystäväni resepti. Niin hyvää, että voisin syödä tätä joka päivä!


Söpöt mini rocky road-palat.


Suklaamousse-pikarit.


Irvihampaat. Pehmeä keksi, välissä makea värjätty tuorejuusto-täyte ja hampaat mini-vaahtokarkkeja.


Piparkakut.


Pöydässä sipsejä.




Lapsille oli ohjelmana korttien tekoa. Pääsivät liimailemaan korttipohjiin halloween-aiheisia tarroja. Lisäksi jahtasimme pimeässä namipiiloja taskulamppujen kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti