torstai 26. lokakuuta 2017

Vinkkejä HALLOWEEN tarjoiluihin

Ai että mä tykkään teematarjoiluista ja etenkin Halloween on erityisen hauskaa. Tänä vuona meille ei tule vieraita viettämään Halloweenia mutta pidettiin leivonta-ilta lapsen ja mun äidin kanssa tällä viikolla, teemana Halloween. Tämän viikon vinkkien lisäksi laitan kuvia aikaisempina vuosina tekemistäni tarjoiluista.

Touhukas leipuri-apulainen työssään. Aika menee pääosin laadun tarkistamiseen ja sen huomaa naamasta :D :D


Monelle tutut nakkimuumiot ovat klassikko. Helppo ja maistuu lähes kaikille. Leikkaa voitaikinasta suikaleita ja kieputa nakkien ympärille. Voitele, paista uunissa ja tee silmät. Nyt tein elintarvikevärillä suoraan. Nakkien kaverina/maana toimi kanttarellipiirakka. Jos olisi ollut juhlatarjoiluina, olisin piirakan päälle tehnyt ristejä, luita ym rekvisiittaa.


Vihanneksista saa hetkessä hauskan asetelman. Jos lapsi on ronkeli syömään kasviksia, onnistuisikohan tällä tyylillä? Meillä siitä ei ole huolta mutta oli silti hauskaa :) Luurangon päänä on dippipurkki ja hiukset rucolaa.


Jälkkäriksi vihreät muffinit ja browniet oranssilla kuorrutteella. Muffinien respti löytyy täältä vihreät banaanimuffinsit . Nämä olivat tosi hyviä ja erikoisuutena tosiaan taikinaan tuleva pinaatti ja kuorrutteeseen tuleva avocado.


Brownieihin tuli mascarpone-kerma-kuorrute, johon mausteeksi laitettiin rikottuja Jaffa-keksejä. Väri tulee ihan elintarvikepastasta.


Ja sitten edellisvuosien tuotoksiin. Sormisuolaiset voitaikinasta ja juustosta, kynnet manteleista.


Suolinakit kun keittää pastan kanssa niin ovat aika villin näköisiä.


Tonnikala-majoneesimössö kananmunien päälle.


Suolaisiin muffineihin kun laittaa valmiit "viirit", tulee helposti hauskat.


Erilaisia keksejä.






Porkkanakakun kuorrute kahdella eri tavalla.



Vaahtiksista myös tikkareita.


Hauskat "haudat" helposti. Snapsilaseihin pannacottaa tms. Päälle suklaamurskaa ja koristeeksi ristit ja luut. Ristit ja porkkanakakun puut on tehty leivontakaupasta ostetuilla Melts-napeilla. Sulatus, pursotus leivinpaperin päälle ja jääkaapissa kovettaminen. Luita on myyty leivontakaupassa samanlaisissa purkeissa kuin nonparellit.


Juomaksi punaista boolia ja kumihanskassa jäädytetty jää jäähdyttämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti