tiistai 19. joulukuuta 2017

Joulukuusi vm17 ja palloaskartelua

Nyt mä sen sain, aidon kuusen!! Meillä on viime vuodet ollu ihana valkoinen muovikuusi mutta kyllä se aito on aito. Parin edeltävän joulun jälkeen oon ostellut alennuksella parempia joulupalloja, esim.Stockalta ja Riviera Maisonilta. Jos pallon kappalehinta on 15€, ei niitä koko kuuseen osteta kerralla täyteen hintaan :D Mies on ollu aivan loppu mun joulupallojen kanssa kun varaston joka nurkassa on joku ihmeellinen paketti. Aina kun se kysyy niin vastaus on "joulupalloja, älä koske!". Pitää kuulemma lopettaa se joulupallojen haaliminen kun mä en hänen sanojensa mukaan edes muista mitä meillä jo on. Hah! Muistan tarkalleen joka ikisen killuttimen...ainakin melkein. Eikä valkoisen muovikuusen vaaleanpunaiset pallot sovi aitoon kuuseen, siihen pitää olla ihan eri värimaailma.

Etsittiin oman tontin laidalta kuusta mutta ei löytynyt täydellistä. Käytiin Rajamäellä kuusifarmarin luona hakemassa kasvatettu kuusi. Ihana paikka. Hakupäivänä satoi lunta ja ihmisiä oli paljon. Roihut paloivat ja ladon päädyssä oli glögiä tarjolla. Pienet lapset kävivät vanhempien kanssa itse kaatamassa kuusen, se oli parasta. Meillä oli lapsi sairaana, ei voitu ottaa tällä kertaa mukaan.

Kuusta varten oli odottamassa tuunattu jalka. Kuusen jalka on usein niin hirvee, että tekis mieli vuorata se jollain. Nyt myydäänkin paljon "jalan suojuksia" mutta mä en niistä innostunut vaan päätin maalata vihreän hirvityksen kromi-spraymaalilla. Paljon parempi, vaikka meidän erittäin tuuhean kuusen alta se ei juuri edes näy.


Tässä se nyt on, kaikessa komeudessaan. Korkeutta 3 metriä.


Pari pallotuunausta piti vielä väsätä. Viime vuonna ostin Lidlistä avattavia palloja, joihin tulee valokuva sisään. Saa myös askartelukaupoista. Teetin muutaman ihanan kuvan ja leikkelin ne meidän palloihin. Näissä oli punaiset narut valmiina, ne lähtee tänään vaihtoon, häiritsee silmää muuten valkoisten koristeiden joukossa.



Tilasin Kiinasta myös saman kaltaisia palloja mutta olivat vähän pieniä. Täyttelin nyt kuitenkin kun olin tarvikkeitakin hankkinut.


Pari kuvaa valmiista:




 Sitten koristelemaan. Tässä meidän pikku taiteilijan näkemys koristelusta <3


Ja tässä äidin












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti