lauantai 18. elokuuta 2018

Tämän kesän terassirakentelut

Jottei kesä mennyt ihan nautiskeluksi niin pitihän sitä vähän raataakin, betonihommien lisäksi. Tai raatamisesta pisteet isille, vaimo vaan kertoi mitä toivoo. Meillä on 4 sisäänkäyntiä. Niistä kaksi löytyy takapihan terassilta, kolmas vie eteiseen eli toimii pääsisäänkäyntinä ja neljäs löytyy keittiöstä. Keittiön ovi on varmaankin rakennettu sitä varten, että pääsee viemään pyykkejä ulos kun khh on aivan vieressä ja lisäksi on toiminut hyvin myös silloin kun rahtaan ruokakasseja kaupasta. Voi nostaa suoraan autosta keittiöön. Sanoin jo viime keväänä, että siäänkäynnit eivät ole talon arvoiset ja niille pitää joskus tehdä jotakin. Järkyttävät pienet betonikaistaleet. Tänä keväänä asiasta puhuttiin tosissaan. Mulla on siitä mahti mies, että kun jotain parannusideoita heitän ilmoille, alkaa usein tapahtumaan heti. Päätettiin siis rakentaa sisäänkäynnit näille oville.

Tässä tämä "ihana" vanha sisäänkäynti :D :D


Runkoa pystyyn


Vielä askelmat ja valmista tuli!







Sitten keittiön ovelle. Edustalla on myös pieni piha, joten päätettiin hieman laajentaa ajatusta ja viedä terassi pensaikkoon asti. Ensin pihan tasoitus ja runkopuut paikoilleen.



Sitten lautojen lataamista. Käytettiin hieman leveämpää lautaa niin tulee paremman näköinen. 


Ja taas tuli valmista! Terassille paistaa aamuaurinko eli tästä tuli meidän virallinen aamiaisterassi. Niitä pyykkejäkin on ollut ilo laitella kun jalan alla on lämmin puu eikä hiekka tai likainen ja kylmä betoni.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti